Wie ben ik?

Mijn naam is Maria Sanders. Gedurende 27 jaar werkte ik in het Hoger Secundair Onderwijs als lerares Informatica. Vanuit mijn persoonlijk levensverhaal werk ik sinds 2000 aan een permanente evolutie en ontplooiing ter bevordering van mijn eigen bewust-zijn, een groeiproces naar liefde en respect voor mezelf en voor anderen.

Vanuit mijn gevoel en al mijn levenservaringen wens ik andere mensen ook op de weg naar liefde en respect voor henzelf te begeleiden en te ondersteunen. Hiervoor heb ik heel wat cursussen en workshops gevolgd (Bloesemremedies, Reiki, Etherische oliën,…). Ik ben al een heel leven zoekende naar alles wat met healing, gezondheid en geluk te maken heeft. Iedere dag streef ik er naar tevreden te zijn met wat er al is…. Dit maakt mij gelukkig!

Een hele tijd geleden ontdekte ik het labyrint van Chartres. Meteen voelde ik me erg aangetrokken door dit labyrint. Kort daarna ben ik enkele labyrinten gaan bezoeken in Amiens, Vught, Middelburg, Maastricht,… Daarna ben ik begonnen met de aanleg van een labyrint in mijn tuin.

Ik ben ook opgeleid tot labyrintwerker en lid van het netwerk Labyrintwerk. Kijk ook eens op de website van Labyrintwerk voor meer labyrintactiviteiten door heel Nederland.


Graag deel ik dit met u, vandaar mijn aanbod van workshops met gebruik van het labyrint en andere workshops. Ik werk ook individueel met mensen die zich niet lekker in hun vel voelen: onderdrukte gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, onverklaarbare vermoeidheid, afhankelijkheid van anderen, futloosheid, gemis aan motivatie, negatieve gedachten, stress, burn-out,…

Ik kan u helpen bij het (her)vinden van de liefde en het geluk in uzelf...

Wat kan ik u verder aanbieden?

  • Energetische heling
  • Regressie
  • Energetisch zuiveren van entiteiten e.a.
  • Tarot
  • Helderziende, helderhorend, heldervoelend
  • Energetisch zuiveren van huizen, gebouwen,…
  • Verwijderen van vloeken en de gevolgen ervan


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x