Wat is energetisch zuiveren?

  • Uitzuiveren van entiteiten / geesten bij een persoon
  • Energetisch zuiveren van huizen, gebouwen,…
  • Uitzuiveren van vloeken en de gevolgen ervan

Waarom je woning zuiveren?

Een huis leeft, ademt, evolueert mee en reageert op haar bewoners. Een gelukkige familiale atmosfeer, enthousiasme en warmte hebben een ondersteunend effect op de woning en de werkruimte. Ruzie, afgunst, roddelen, slachtoffermentaliteit, echtscheiding, fysiek en/of mentaal geweld, faling,… zijn resten van fysiek, mentaal, emotioneel lijden van de bewoners en blijven kleven in de ruimte. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld:

  • slechter slapen
  • geen concentratie kunnen behouden
  • u voelt zich futloos en zwaarmoedig hoewel u dat eigenlijk niet bent
  • uw fysieke ongemakken blijven terugkomen, je lijkt wel een abonnement te hebben bij de dokter
  • uw energie stroomt weg en u voelt zich steeds lusteloos
  • De kinderen slapen slecht, kampen met angsten en nachtmerries (bv. durven niet alleen in een andere ruimte zitten, durven niet alleen naar boven of naar de kelder)

Deze schadelijke vibraties zijn resten van de spanning, het verdriet, de ruzies, de angsten,... van de (vorige) bewoners.

In dergelijke situaties kunt u best uw woning laten zuiveren. Ik bied u de mogelijkheid uw woning volledig energetisch te laten zuiveren. Na de zuivering voelt de woning zelf opmerkelijk ruimer, klaarder, luchtiger, prettiger en stralender aan. Op die manier kunt u leven in een gezonde omgeving die voortaan harmonie, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit in de hand zal werken. Uw huis wordt een ‘echte’ thuis!

Wat zorgt voor die minder goede energie?

Een zware ziekte of een overlijden, zelfs heel lang geleden.

Veel ruzie, verdriet, boosheid of andere minder goede emoties.

Spanning tussen de bewoners of collega’s.

Ook de aanwezigheid van entiteiten (zielen van overledenen) die zich in de woning bevinden. Dit kunnen de overledenen zijn van vorige bewoners, of nog van hun vorige bewoners, of plaatsgebonden entiteiten uit vorige eeuw(en), zelfs van voor de woning gebouwd werd….

Wanneer we verhuizen, denken we dat we een nieuwe start nemen. Maar is dat werkelijk zo?

Het huis waar we intrekken, heeft een geschiedenis

Misschien is het een oud herenhuis, met een prachtige façade waarachter een rijk echtpaar 100 jaar geleden een mislukt geregeld huwelijk probeerde te verbergen. Of waar veel mishandeling gebeurde. Of waar de bedienden zonder enig respect werden behandeld en vernederd.

Misschien is het een huis in een sociale woonwijk, waarin een grootmoeder na een slepende ziekte is overleden. Of waarin de bewoners veel roddelden over anderen. Of waar bittere armoede en zorgen hoogtij vierden door drankmisbruik enz. Of een nieuwbouw, waarin arbeiders dagenlang hebben geruzied over de taakverdeling? Of waar de arbeiders plannen beraamden om te stelen. Of waar ze als collega’s elkaar met afgunst en onhebbelijkheid bejegenden.

Alle gebeurtenissen die een huis als stille getuige heeft geobserveerd, laten hun sporen na

Alle minder goede energie die het huis heeft ervaren, wordt opgestapeld en weegt zwaar op de bewoners of de mensen die op bezoek komen.

Misschien heb je van die prachtige antieke kasten uit een herenhuis of een kasteel gekocht? Deze hebben ook een verleden, zelfs de hebzucht van diegenen die ze weghalen en verkopen.

Pas wanneer de energie gezuiverd is, kunnen zowel het huis als de bewoners zich opnieuw gelukkig voelen.

Een huis energetisch zuiveren

Ik ga op zoek naar negatieve emotionele energie in het huis, om ze vervolgens te zuiveren. Er wordt gesproken met de entiteiten, zielen van overleden personen die nog in het huis ronddolen. Hen geef ik in alle respect de gelegenheid om naar het Licht te gaan. Pas wanneer de aanwezige entiteiten weg zijn en alle negatieve energie opgeruimd is, kan een huis rust vinden.

Wat is het resultaat?

Je huis zuiveren heeft een meervoudige invloed: zowel op je huis en tuin als op het lichaam van alle huisgenoten. In je woning zul je na de zuivering merken dat ruimtes groter, klaarder en warmer aanvoelen, dat er een aangename sfeer hangt. In je eigen lichaam zul je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper, je kunt je gemakkelijker concentreren, je relaties met anderen zullen vlotter verlopen. Dat hoor je ook bij je partner en je kinderen.

En dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en jou meeneemt in haar goede stroming. Enthousiasme, levensvreugde, geluk, harmonie, rust en succes doen weer opnieuw hun intrede en laten je thuis zowel als jezelf vibreren.

Wanneer doe je het?

Vaak weet je het zelf heel goed en voel je ook zelf onbewust aan wanneer er iets niet pluis is in een huis, de tuin. Planten groeien niet of sterven af, het is er kil en koud, je mag nog zo je best doen maar het lukt je niet het gezellig te maken. Het lijkt wel of er nog iemand in het huis woont.

Dat heeft niet altijd iets te maken met entiteiten die door de kamers zweven, misschien is het gewoon de opeenstapeling van voorbije ruzies of ziektes die hun sporen hebben achtergelaten in je antieke meubelen, in je huis zelf. Op een dergelijk moment is het best de hulp in te roepen om het huis energetisch te laten zuiveren.


Wat is energetisch zuiveren?

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x