Wereld Labyrint Dag

Op zaterdag 7 mei 2022 zijn jullie van harte welkom om het labyrint in mijn tuin te stappen van 13u tot 14.30u. Je bent welkom vanaf 12.45u. (GRATIS)

World Labyrinth Day (Wereld Labyrint Dag) & ‘Walk as One at 1′

‘Wereld Labyrint Dag’ is een dag om iedereen te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal ter wereld verschillende evenementen georganiseerd. The Labyrinth Society vraagt deelnemende labyrinthoeders de ‘Walk as One at 1′-wandeling centraal te stellen, een wandeling om 13 uur lokale tijd.

Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat met deze tijdsplanning een wereldwijde golf van labyrintwandelingen. De uitnodiging van The Labyrinth Society is dat mensen die samenkomen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde, een grote verandering teweeg kunnen brengen.

Het Labyrint van Stilte vzw doet dit jaar niet mee aan dit initiatief, en ik nodig je uit om ook te komen wandelen. Loop mee en voeg je helende intentie toe aan deze wereldwijde labyrintgolf!

Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die ik er nu mee werk, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleemoplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!

Over Maria Sanders

Ik ben je gids op deze dag. Na een (hernieuwde) kennismaking met het labyrint tijdens een reis naar Chartres, is Maria de drijvende kracht geweest achter het aanleggen van het labyrint op de vzw Het Labyrint van Stilte.

Wereld Labyrint Dag

Wanneer: elke eerste zaterdag van mei

Tijd: van 13u tot 14.30u. Je bent welkom vanaf 12.45u.

Bijdrage: deze activiteit wordt je gratis aangeboden. Maria deelt graag haar passie voor labyrinten met je. Wees welkom!

Indien je graag wilt deelnemen, gelieve even een seintje te geven via mail hetlabyrintvanstilte@gmail.com of via GSM 0494/424.504.Wereld Labyrint Dag

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x